Bennebroekse Amateur Tuinders Vereniging | info@batv.nl

Rabobank clubkas campagne

Onze vereniging, de BATV Zandlaan, doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Het tuinhuis van onze vereniging is na meer dan 16 jaar aan vervanging toe. Dit tuinhuis is het centrum van het volkstuincomplex van waaruit alle activiteiten van de vereniging worden aangestuurd. Het is ook de centrale opslagplaats van materialen die gebruikt worden om het terrein goed te onderhouden en activiteiten te ontplooien. Voor de vervanging van het tuinhuis hopen we met deze actie een financiële bijdrage van de Rabobank te kunnen ontvangen.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank Bollenstreek ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 4 tot en met 19 september brengen zij via een stemsite hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht. Deze stemmen zijn geld waard en het is dus in het belang van de club zoveel mogelijk stemmen te werven.

Bent u lid van de Rabobank dan graag op ons stemmen! Maar probeer ook vrienden en kennissen die lid zijn van de Rabobank er toe te bewegen een stem op de BATV Zandlaan uit te brengen.

Scroll naar Boven